Da li si zadovoljna načinom na koji se ophodiš prema sebi? Veruješ da zaslužuješ bolji život, ali ne živiš u skladu s tim uverenjem? Da li si nekada razmišljala kako bi želela napokon da naučiš kako da sebi budeš važna, ali ne znaš odakle da počneš?

Nakon mog dugogodišnjeg ličnog i profesionalnog rada, želim da ti pomognem i olakšam ovaj početak. Prijavi se na program “Ti si važna” koji počinje 24. februara u 18h.


Zašto da učiš od mene? 

Zdravo, ja sam Danka Đukanović, autor, psihoterapeut, kouč i trener. Do sada sam realizovala 25+ poslovnih treninga, 70+ radionica za decu, mlade i odrasle i 750+ sati individualnog rada sa klijentima. Takođe, kontinuirano radim na svom ličnom i profesionalnom razvoju, a sve što naučim i iskusim “na svojoj koži” volim da podelim s drugima.

Ljudi mi često kažu “Lako je tebi, ti si psiholog”, ali nisu uvek u pravu. I ja imam svoje životne izazove sa kojima se borim od ranih trauma kada sam “zaključila“ da nisam važna, do izazova na radnom mestu. Međutim, još kao dete želela sam da otkrijem kako da unapredim svoj unutrašnji život, a godinama kasnije to i dalje radim – ponekad sama, ponekad uz pomoć drugih (mentora, supervizora, psihoterapueta i koučeva).

Sada želim da svoje iskustvo i znanje podelim s vama kroz online program za žene „Ti si važna“.


Teme koje obrađujemo na programu su:

 1. Gde si sada i gde želiš da budeš – u prvom modulu se upoznajemo, mapiramo izazove sa kojima se suočavaš u različitim oblastima i postavljamo ciljeve koje želiš da ostvariš do kraja programa.
 2. Unutrašnja kritičarka – u drugom modulu se bliže upoznaješ sa svojom unutrašnjom kritičarkom, koja nekonstruktivna uverenja hrani i kako da ih preoblikuješ u konstruktivna.
 3. Vreme je za dobre navike – u trećem modulu prepoznaješ navike koje bi želela da menjaš i na koji način to možeš da uradiš.
 4. Granice – tajna uspešne žene – u četvrtom modulu se bavimo tvojim ličnim granicama i kako da ih postaviš, gde su prostori za dalji razvoj i na koji način da izbegneš manipulaciju.
 5. Snaga konstruktivne komunikacije – postavljanje granica nam je dobar uvod u peti modul kada ćeš se upoznati sa različitim tipovima teških sagovornika i stilovima konstruktivne komunikacije.
 6. Stres je tvoj prijatelj – u poslednjem, šestom, modulu imaćeš priliku da naučiš jednostavne, a delotvorne tehnike za upravljanje stresom koje možeš da primeniš i kod kuće i na radnom mestu. Dodatno, sumiramo ceo program i pravimo planove za dalje.

Šta su drugi rekli o radu sa mnom?

Saradnju sa Dankom opisuju tri reči – izvrsnost, poverenje i lakoća. – Olja Š.
Danka je za mene bila vodič do odgovora koji su mi trebali, a koji su se nalazili u meni. – Branko V.
Njena posvećenost i jasnoća omogućili su mi da naučeno sprovedem u delo. – Aleksandra M.

Šta ćeš dobiti na ovom programu?

Na ovom programu ćeš dobiti odgovore na ova pitanja:

 • Kako da postaviš ciljeve koje ćeš zaista da ostvariš?
 • Kako da prepoznaš svoja nekonstruktivna uverenja i kako da ih preobraziš u konstruktivna?
 • Na koji način da neguješ dobre navike kod sebe, posebno naviku kako se odnosiš prema sebi?
 • Koje vrednosti su ti važne (lično i profesionalno)?
 • Šta su zdrave lične granice i kako da ih postaviš?
 • Koje stilove konstruktivne komunikacije možeš da koristiš kako bi se zauzela za sebe?
 • Kako da upravljaš svakodnevnim stresom?
 • Koji su koraci za dalje?

Takođe, dobijaš i:

 • Pristup FB grupi podrške “Ti si važna” (samo za učesnice programa)
 • Metode i tehnike koje su proverene u praksi
 • Materijal za rad i vežbe
 • Snimljene module ukoliko propustiš neki od njih
 • Mogućnost plaćanja u ratama

Kako tačno funkcioniše program “Ti si važna”?

Program se sastoji od 6 online modula, jednom sedmično – četvrtkom. Svaki modul traje 2h, ukupno 12h. Počinjemo sa radom 24. februara od 18h do 20h. Moduli se realizuju uživo putem platforme Zoom. Kako bih mogla svima da se posvetim, ukupan broj učesnica koje mogu da pohađaju program u jednoj grupi je 8.

Cena programa “Ti si važna” je ukupno 97€. Moguće je plaćanje u ratama, jer ne želim da ti novac bude prepreka da uradiš nešto dobro za sebe i budeš deo ovog programa.

Kada jednom zaista prihvatiš da si važna (što i jesi :)) onda ćeš sebi dozvoliti sreću, blagostanje, zadovoljstvo, ljubav… i kreiraćeš život koji to podržava.

Radujem se da te upoznam. 🙂